Naam  Zoekertje
Park Atlantis®
info@parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Dahlia: Goed uitgerust en proper appartement, dicht aan het strand gelegen
Te huur in het vakantiepark Park Atlantis® in De Haan: mooi gelijkvloer appartement met twee aparte slaapkamers, aparte keuken en living. Alle comfort. Rustig gelegen op wandelstrand van het strand
http://www.parkatlantis.com
Park Atlantis
info@parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Krokus vakantie / Valentijn: weekendje weg Belgische kust
Knus appartement te huur in het vakantiepark Park Atlantis® in De Haan. Uitgesproken groene omgeving. Type gelijkvloer met mooi terras. Aparte slaapkamer. Geschikt voor 2 tot 4 personen. Voor een geslaagde vakantie!
http://www.parkatlantis.be
Park Atlantis®
http://www.parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Vakantieappartement te huur in De Haan aan zee
Vakantie appartement Belgische kust - Weekend aan zee - Vakantie aan zee in het vakantiepark Park Atlantis® in De Haan:

De appartementen bevinden zich in een groot en rustig park, op wandelafstand van een kindvriendelijk strand. Het park is vlot bereikbaar met de kusttram en is centraal gelegen aan de Belgische kust in de nabijheid van de gekende badstad De Haan. Oostende, Blankenberge, Brugge, Plopsaland, .. zijn vlot bereikbaar met de auto of de kusttram.

Er zijn meerdere types van appartementen: in residentie Acacia en Orchidee beschikken we over appartementen met één slaapkamer. Deze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De appartementen van de residentie Dahlia zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Ze zijn gebouwd rond een gezellige binnentuin en beschikken over een ruim en overdekt terras.

De appartementen zijn zeer goed uitgerust: zo beschikken de appartementen in residentie Dahlia over een aparte living en keuken, 2 slaapkamers, twee badkamers, een kleine traditionele oven, kruimeldief, frigo, LCD flatscreen, video en DVD, elektrische BBQ, tafelgrill, uplighters, vaatwasser, combi 3 microgolf,...

Mogelijkheid tot het huren van verschillende appartementen die naast elkaar zijn gelegen voor groepen.

Verhuur via de sites http://www.atlantis-holidays.be of http://www.parkatlantis.be.

Bellen kan ook via call center van de eigenaars op het nummer +32 16 481059.
http://www.parkatlantis.be
Park Atlantis
info@park-atlantis.info
Plaats : De Haan
Vakantie aan zee - Verhuringen Belgische kust: Park Atlantis De Haan
Rechtstreekse verhuringen via eigenaars in het vakantiepark Park Atlantis in De Haan. Verschillende types van appartementen beschikbaar.
http://www.park-atlantis.info
Vakantie Links Belgische kust
info@vakantie-links.be
Plaats : De Haan
Vakantie Links voor de Belgische kust
Selectie van de beste vakantielinks voor de Belgische kust, gerangschikt op basis van de uitgebrachte stemmen. Met databank en zoekrobot. Geschikt voor huurder en verhuurder. Met aanvraagformulier voor een vrijblijvende aanvraag van een vakantieverblijf.
http://www.vakantie-links.be
Zeevakanties
info@zeevakanties.be
Plaats : De Haan
Vakantie (weekend) aan Zee
Via dit vakantieportaal beschikt u over verschillende mogelijkheden voor een geslaagd weekend aan onze Belgische kust of een strandvakantie aan zee. Verschillende types van appartementen beschikbaar. Ook voor groepen. Online boeken via aanvraagformulier.
http://www.zeevakanties.be

Deze pagina : 1 - 6
  2   

Privacy- en gebruiksvoorwaarden